Prive bord

BESTELLEN
 • Beschrijving

✅ 52x11 cm met gratis kentekenplaathouder t.w.v. €4,95.

✅ Aluminium met een dikte van 2 mm.

✅ Voor 15:00 uur besteld = morgen in huis.

✅ GRATIS verzending.

Priveterrein bord

BESTELLEN
prive terrein bord 52x11 cm met gratis houder
 • Beschrijving

✅ 52x11 cm met gratis kentekenplaathouder t.w.v. €4,95.

✅ Aluminium met een dikte van 2 mm.

✅ Voor 15:00 uur besteld = morgen in huis.

✅ GRATIS verzending.

Prive borden

Prive bord nodig? VerbodsbordenOnline.nl heeft ook deze in het assortiment opgenomen. Niets is zo vervelend wanneer er mensen op je terrein komen die niets te zoeken hebben. Met een PRIVE bordje maak je duidelijk dat ze je terrein niet mogen betreden.

De PRIVE borden kun je bij ons bestellen in de 52x11 cm variant. Dit zijn exact dezelfde afmetingen als de kentekenplaten op de auto. De kentekenplaat is ook gemaakt van aluminium en de letters worden er precies zo ingeperst als bij een auto kentekenplaat. Het PRIVE bord gaat zodoende lang mee, ook omdat door de extra coatinglaag die we aanbrengen op het bord de kwaliteit extra gewaarborgd is. Naast het PRIVE bord hebben we ook een bord opgenomen met de tekst PRIVETERREIN. Dit verduidelijkt de situatie doorgaans nog beter en zorgt er voor dat er niemand op je terrein komt.

Wanneer je een PRIVE bord bij ons bestelt krijg je er ook nog een gratis kentekenplaathouder bij cadeau. In deze houder kun je het PRIVE bordje eenvoudig schuiven en vervolgens op een nette manier bevestigen aan bijvoorbeeld een poort, hek of muur.

Het kan natuurlijk zijn dat je niet helemaal tevreden bent met het PRIVE bord. Geen punt! We bieden je namelijk 100% retourgarantie.

De PRIVE borden worden snel aan je uitgeleverd. Door onze grote voorraad kunnen we de borden die besteld zijn tot 15:00 uur de volgende dag al bezorgen. De verzending is helemaal gratis!

Op zoek naar een ander verbodsbord? We hebben vele andere borden die voor jou van pas kunnen komen.

Uitrit vrijlaten bord - Inrit vrijlaten bord - Verboden toegang bord - Verboden te parkeren bord - Verboden te roken bord - Verboden voor honden borden

Ontdek de wereld van Privacy met Privéborden

In een tijdperk waarin digitale technologieën de norm zijn geworden, is privacy een kostbaar goed geworden. We delen dagelijks een schat aan persoonlijke informatie via onze smartphones, sociale media, en online platforms. Het is daarom van vitaal belang om manieren te vinden om onze privacy te beschermen en te behouden. Een van de meest effectieve manieren om dit te doen is door gebruik te maken van privéborden.

Wat zijn Privéborden?

Privéborden zijn fysieke of digitale borden die zijn ontworpen om specifieke gebieden, ruimtes of informatie af te schermen van ongewenste blikken. Ze worden vaak gebruikt in zowel persoonlijke als zakelijke omgevingen en bieden een visuele barrière om de privacy en vertrouwelijkheid te waarborgen.

Waarom zijn Privéborden Belangrijk?

 1. Bescherming van Persoonlijke Ruimte: In een wereld waarin open kantoorruimtes steeds populairder worden, kunnen privéborden een essentieel hulpmiddel zijn om uw persoonlijke werkruimte af te bakenen. Ze creëren een gevoel van privacy en verminderen afleiding.

 2. Bescherming van Vertrouwelijke Informatie: In zakelijke omgevingen zijn privéborden onmisbaar om vertrouwelijke informatie te beschermen. Of het nu gaat om financiële gegevens, strategische plannen of persoonlijke gesprekken, deze borden zorgen ervoor dat alleen degenen die gemachtigd zijn, toegang hebben.

 3. Digitale Privacy: In de digitale wereld zijn privéborden virtueel. Denk aan wachtwoordschermen, biometrische verificatie, en end-to-end encryptie in messaging apps. Ze zijn allemaal ontworpen om uw online communicatie en gegevens te beschermen tegen nieuwsgierige ogen.

Soorten Privéborden

 1. Fysieke Privéborden: Deze omvatten schermen, scheidingswanden, gordijnen en zelfs deuren die fysieke afscherming bieden in kantoren en huizen.

 2. Digitale Privéborden: Dit omvat versleutelingsmethoden, tweestapsverificatie en andere digitale beveiligingsmaatregelen die online privacy waarborgen.

 3. Privacy Filters: Deze worden vaak gebruikt op computermonitors en mobiele apparaten om het scherm onleesbaar te maken voor iedereen behalve de persoon recht voor het scherm.

Tips voor het Effectief Gebruiken van Privéborden

 1. Kies het juiste type: Overweeg welk type privébord het beste past bij uw behoeften. Fysieke borden zijn ideaal voor ruimtes, terwijl digitale borden de online privacy waarborgen. Als alternatief kun je ook kiezen voor een eigen terrein bord bijvoorbeeld.

 2. Onderhoud: Houd uw privéborden in goede staat. Repareer of vervang ze indien nodig om te voorkomen dat ze hun doel verliezen.

 3. Bewustzijn: Leer uw medewerkers, familieleden of teamleden over het belang van privacy en hoe ze privéborden kunnen gebruiken om gevoelige informatie te beschermen.

 4. Digitale Beveiliging: Gebruik sterke wachtwoorden, tweestapsverificatie en up-to-date beveiligingssoftware om uw online privacy te waarborgen.

Conclusie

Privacy is van onschatbare waarde in de moderne samenleving, en privéborden spelen een cruciale rol in het beschermen van persoonlijke ruimtes en vertrouwelijke informatie. Of het nu gaat om fysieke afscherming in kantoren of digitale beveiliging online, het gebruik van privéborden is een verstandige stap om uw privacy te waarborgen en uw gemoedsrust te behouden in een steeds digitalere wereld. Kies en gebruik uw privéborden wijselijk om een gezonde balans te vinden tussen de voordelen van technologie en uw persoonlijke levenssfeer.