U wordt weggesleept bord

U wordt weggesleept bord

BESTELLEN
  • Beschrijving

✅ 35x24 cm.

✅ Aluminium met een dikte van 2 mm.

✅ Voor 15:00 uur besteld = morgen in huis.

✅ GRATIS verzending & je hoeft niet thuis te blijven (pakket kan door de brievenbus).

Wegsleepregeling bord

Ben je het ook helemaal zat dat er auto's geparkeerd staan in je straat, terwijl dit helemaal niet is toegestaan? Of erger nog, dat jouw uitrit geblokkeerd wordt door een andere auto? In dat geval is een wegsleepregeling bord een ideale uitkomst.

Onze borden zijn van hoogwaardig aluminium en hebben een afmeting van 35x24 cm. Je kunt de wegsleepborden eenvoudig bevestigen door in iedere hoek een gaatje te boren en deze vervolgens te bevestigen met een kabelbinder (tie-rib) of schroefje.

Als alternatief voor deze borden hebben we ook nog andere, soortgelijke verbodsborden in het assortiment. Deze uitrit vrijlaten en inrit vrijlaten borden zijn ook heel effectief om auto's uit je straat of oprit te weren. Daarnaast zijn ze een stuk goedkoper dan de wegsleep borden.

De verzending van de borden is helemaal gratis. De levertijd is één werkdag. Wanneer je het bord voor 15:00 uur bestelt, ontvang je deze de volgende dag al in de brievenbus. Het bord is gelukkig klein genoeg om door de brievenbus te kunnen. Je hoeft dus niet thuis te blijven om je bestelling in ontvangst te nemen.

We hebben tevens 7 verschillende betaalmethodes die we je kunnen aanbieden, waaronder iDeal, achteraf betalen, credit card en PayPal. Ook geven we je 100% retourgarantie wanneer je toch niet helemaal tevreden bent met het bord.

De Wereld van Wegsleepborden: Wat Moet Je Weten?

In de drukke straten van steden over de hele wereld zijn wegsleepborden een alledaags gezicht. Deze borden waarschuwen bestuurders dat hun voertuig kan worden weggesleept als ze niet aan bepaalde regels voldoen. Of je nu een doorgewinterde bestuurder bent of een nieuwkomer op de weg, het begrijpen van deze borden is essentieel om hoge boetes en het verlies van je voertuig te voorkomen. In dit blog gaan we dieper in op de wereld van wegsleepborden, hun betekenis en wat je moet weten om problemen te voorkomen.

1. Parkeerverbodsborden

Parkeerverbodsborden zijn enkele van de meest voorkomende wegsleepborden die je zult tegenkomen. Ze variëren in kleur en vorm, maar ze hebben allemaal hetzelfde doel: aangeven dat parkeren op die locatie verboden is. Hier zijn enkele veelvoorkomende varianten:

  • Parkeerverbod - Geen Tijdvakken: Dit bord, meestal in de vorm van een rode cirkel met een rode diagonale streep, betekent dat parkeren op elk moment verboden is.

  • Parkeerverbod - Tijdvakken: Dit bord geeft aan dat parkeren alleen buiten bepaalde uren is toegestaan. De specifieke tijden worden meestal vermeld.

  • Parkeerverbod - Specifieke Dagen: Soms zijn er borden die aangeven dat parkeren alleen op bepaalde dagen van de week verboden is.

2. Laad- en Loszones

Wegsleepborden kunnen ook aangeven dat een bepaald gebied is gereserveerd voor laden en lossen. Deze laden en lossen borden hebben meestal een specifiek tijdsbestek waarin laden en lossen is toegestaan. Houd je aan deze tijden om problemen te voorkomen.

3. Gehandicaptenparkeerplaatsen

Gehandicaptenparkeerplaatsen zijn bedoeld voor bestuurders met een geldige gehandicaptenparkeerkaart. Als je zonder zo'n kaart op een gehandicaptenparkeerplaats parkeert, riskeer je niet alleen een boete maar ook het wegslepen van je voertuig. Let goed op dergelijke invalide borden.

4. Gele Strepen en Andere Markeringen op de Weg

Soms hoef je niet eens borden te zoeken om te weten dat parkeren verboden is. Gele strepen op de weg geven vaak aan dat parkeren niet is toegestaan. Andere markeringen, zoals haaientanden of zigzaglijnen bij oversteekplaatsen, wijzen er ook op dat parkeren in de buurt onwettig is.

5. Tijdelijke Wegsleepborden

Wegsleepborden kunnen ook tijdelijk worden geplaatst voor evenementen, constructie of andere speciale omstandigheden. Het is belangrijk om op te letten voor dergelijke borden, zelfs als je normaal gesproken in dat gebied mag parkeren.

Conclusie

Wegsleepborden zijn ontworpen om de verkeersstroom te verbeteren en de veiligheid op de weg te waarborgen. Het negeren van deze borden kan leiden tot aanzienlijke boetes en het wegslepen van je voertuig. Om problemen te voorkomen, is het essentieel om aandacht te besteden aan de verkeersborden om je heen en de regels en voorschriften van de lokale autoriteiten te respecteren.

Dus, de volgende keer dat je de weg op gaat, houd je ogen open voor wegsleepborden en zorg ervoor dat je voertuig altijd op een legale en veilige manier is geparkeerd. Het is een kleine moeite die kan helpen om je rijervaring soepel en probleemloos te houden. Veiligheid op de weg begint immers met verantwoord parkeren.