Bezoekers bord

BESTELLEN
 • Beschrijving

✅ 52x11 cm met gratis kentekenplaathouder t.w.v. €4,95.

✅ Aluminium met een dikte van 2 mm.

✅ Voor 15:00 uur besteld = morgen in huis.

✅ GRATIS verzending.

 

Bezoekers bordje

BESTELLEN
 • Beschrijving

✅ 35 x 10,5 cm

✅ Geperst in aluminium met een dikte van 2 mm.

✅ Voor 15:00 uur besteld = morgen in huis.

✅ GRATIS verzending & je hoeft niet thuis te blijven (pakket past door de brievenbus).

Bezoekers borden

Bezoekers bord nodig? VerbodsbordenOnline.nl heeft bezoekers borden in het assortiment opgenomen. Deze borden zijn ideaal om voor uw bezoekers duidelijk te maken dat zij hun auto hier kunnen parkeren. Deze bezoekers borden worden door bedrijven dan ook regelmatig bestelt.

De bezoekers borden kun je bij ons bestellen in de 52x11 cm variant. Dit zijn exact dezelfde afmetingen als de kentekenplaten op de auto. De kentekenplaat is ook gemaakt van aluminium en de letters worden er precies zo ingeperst als bij een auto kentekenplaat. Het bezoekers bord gaat zodoende lang mee, ook omdat door de extra coatinglaag die we aanbrengen op het bord de kwaliteit extra gewaarborgd is. We hebben bewust gekozen voor een wit bord met zwarte letters, omdat dit vanaf een afstand het beste te zien is. De witte kentekenplaten die we gebruiken voor de bezoekers borden zijn ook gereflecteerd, waardoor ze in het donker ook nog goed te zien zijn.

Ook hebben we een iets kleiner bezoekers bordje opgenomen in het assortiment. Dit formaat is 35x10,5 cm en wellicht in sommige meer geschikt dan het grotere bord.

Wanneer je een bezoekers bord bij ons bestelt krijg je er ook nog een gratis kentekenplaathouder bij cadeau. In deze houder kun je het bezoekers bordje eenvoudig schuiven en vervolgens op een nette manier bevestigen aan bijvoorbeeld een poort, hek of muur.

Het kan natuurlijk zijn dat je niet helemaal tevreden bent met het bezoekers bord. Geen punt! We bieden je namelijk 100% retourgarantie.

De bezoekers borden worden snel aan je uitgeleverd. Door onze grote voorraad kunnen we de borden die besteld zijn tot 15:00 uur de volgende dag al bezorgen. De verzending is helemaal gratis!

Op zoek naar een ander verbodsbord? We hebben vele andere borden die voor jou van pas kunnen komen.

Uitrit vrijlaten bord - Inrit vrijlaten bord - Verboden toegang bord - Verboden te parkeren bord - Verboden te roken bord - Verboden voor honden borden

Het Belang van Bezoekersborden: Navigatie en Informatie in één Oogopslag

In de wereld van vandaag, waar we overspoeld worden met informatie en keuzes, is het belangrijker dan ooit om duidelijke en effectieve communicatie te hebben. Dit geldt vooral voor openbare ruimtes, evenementen en locaties waar mensen samenkomen. Bezoekersborden, ook wel bekend als bewegwijzering of informatieve borden, spelen een cruciale rol bij het verschaffen van heldere navigatie en nuttige informatie aan bezoekers. In deze blog duiken we dieper in op het belang van bezoekersborden en waarom ze een onmisbaar onderdeel zijn van elke openbare ruimte. Vaak worden ze in combinatie met prive borden of eigen terrein borden gebruikt.

Navigatie vereenvoudigen

Of je nu een groot winkelcentrum, een ziekenhuis, een universiteitscampus of een historische stad bent, bezoekersborden zijn essentieel om de navigatie te vereenvoudigen. Ze helpen bezoekers om snel en gemakkelijk hun weg te vinden, waardoor de algehele ervaring aangenamer wordt. Hier zijn enkele manieren waarop bezoekersborden navigatie vereenvoudigen:

 1. Duidelijke richtingaanwijzers: Bezoekersborden voorzien in duidelijke pijlen en instructies die mensen vertellen waar ze naartoe moeten. Of het nu gaat om de uitgang, het restaurant, de parkeergarage of de toiletten, bezoekersborden leiden de weg.

 2. Kaarten en plattegronden: Complexe locaties kunnen overweldigend zijn, maar met bezoekersborden die kaarten en plattegronden tonen, kunnen bezoekers gemakkelijk de lay-out begrijpen en hun bestemming vinden.

 3. Nooduitgang borden: In noodgevallen is het van levensbelang dat bezoekers snel en veilig een gebouw kunnen verlaten. Bezoekersborden met nooduitgangsaanduidingen zijn daarom cruciaal voor de veiligheid.

Informatie verstrekken

Naast navigatie bieden bezoekersborden ook waardevolle informatie die bezoekers kunnen helpen bij hun beslissingen en ervaringen. Hier zijn enkele voorbeelden van informatie die op bezoekersborden kan worden verstrekt:

 1. Openingstijden: Voor winkels, restaurants en andere locaties is het belangrijk om de openingstijden duidelijk te communiceren, zodat bezoekers weten wanneer ze welkom zijn.

 2. Evenementen en aankondigingen: Bezoekersborden zijn een geweldige manier om evenementen, tentoonstellingen, concerten en andere speciale activiteiten aan te kondigen.

 3. Historische en educatieve informatie: In toeristische gebieden kunnen bezoekersborden historische feiten en educatieve informatie delen om de bezoekers te verrijken.

 4. Regels en voorschriften: In openbare ruimtes en gebouwen zijn er vaak regels en voorschriften die bezoekers moeten volgen. Bezoekersborden kunnen deze regels duidelijk communiceren om verwarring te voorkomen.

Het belang van goed ontwerp

Het ontwerp van bezoekersborden is van cruciaal belang om hun effectiviteit te maximaliseren. Enkele ontwerptips zijn:

 1. Duidelijkheid: Maak gebruik van eenvoudige taal en symbolen om boodschappen duidelijk over te brengen.

 2. Zichtbaarheid: Zorg ervoor dat de borden goed zichtbaar zijn, zelfs vanaf een afstand, en gebruik kleuren die opvallen.

 3. Consistentie: Gebruik een uniform ontwerp en lettertype voor alle borden binnen een locatie, zodat bezoekers gemakkelijk kunnen herkennen wat ze nodig hebben.

 4. Onderhoud: Zorg ervoor dat de borden up-to-date blijven en vervang ze indien nodig om verwarring te voorkomen.

Conclusie

Bezoekersborden zijn niet alleen praktische hulpmiddelen om navigatie te vereenvoudigen en informatie te verstrekken, maar ze zijn ook essentieel voor de algehele ervaring van bezoekers in openbare ruimtes en evenementen. Een doordacht ontwerp en een goede positionering van deze borden kunnen het verschil maken tussen een aangename en stressvolle ervaring voor bezoekers. Het is dan ook van groot belang dat organisaties en locaties de tijd en moeite investeren in het creëren van duidelijke, informatieve en goed ontworpen bezoekersborden. Op die manier kunnen ze een positieve indruk achterlaten en de tevredenheid van bezoekers vergroten.